HappyKidzzz Kinderopvang

HappyKidzzz Kinderopvang omdat ieder kind het verdient om happy te zijn!!

HappyKidzzz Kinderopvang Groningen 

HappyKidzzz biedt gezellige en kleinschalige opvang van je kindje in de kinderopvang Groningen. Het kinderdagverblijf Groningen is gevestigd in het prachtige, nieuwe gebouw van het Woonlandschap de Leyhoeve. Dit is vlakbij de Euroborg en NS station Groningen Europapark. De leeftijd van de kinderen die we opvangen is van 0 tot 4 jaar. 
Voor de deur van het pand is parkeergelegenheid, dus kinderen kunnen makkelijk bij onze locatie komen.  Je volgt de blauwe voetjes door de gang en komt zo bij ons uit! Onze ruimte is heel licht en van alle gemakken voorzien. Bovendien hebben we een eigen buitenruimte!


Kinderdagverblijf Groningen heeft plaats!

Ben je op zoek naar kinderopvang in Groningen voor je kindje? Of ben je zwanger en kijk je alvast vooruit? We hebben op dit moment geen wachtlijst, dus je kunt direct bij ons terecht. Wil je met ons kennismaken, dat kan natuurlijk!  We nodigen je graag uit voor een kop koffie! In het filmpje hiernaast nemen we je alvast mee naar binnen, zodat je kunt zien hoe onze ruimte eruit ziet. 
Je kunt je alvast aanmelden voor een middag, waarbij je kindje een middag kan wennen en kijken of het klikt.  We kunnen samen in overleg over wat je kindje nodig heeft en wat we belangrijk vinden.
Als je wilt weten wat onze pedagogische visie is, dan kun je deze terugvinden in het pedagogisch beleidsplan. Hierin vind je ook onze werkwijze uitgebreid terug. 


Wekelijks worden er activiteiten georganiseerd met de ouderen van de Leyhoeve en de kinderen van HappyKidzzz kinderopvang Groningen. Je kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld samen een boek lezen, of een kopje thee drinken of een spel spelen in de buitenruimte van de opvang.

De kinderen worden op een spontane manier betrokken bij de activiteiten van de ouderen en andersom. Voor meer informatie over Woonlandschap de Leyhoeve, klik je hier.
Voor meer foto´s en nieuwtjes verwijzen we je naar Facebook


HappyKidzzz Kinderopvang Leyhoeve

Helperpark 258-1,

9723 ZA Groningen 

Brenda Avoux: 06-34216241

Anneke Wolters: 06-26984073

[email protected]


Geopend maandag t/m vrijdag 

van 7:30 – 18:00

Helperpark 258-1 Groningen