HappyKidzzz Kinderopvang omdat ieder kind het verdient om happy te zijn!!

Breaking news!!​

Ons VVE programma wordt gegeven op ma/di/do/vr van 8:30-12:00u (dit kan gecombineerd worden met de reguliere kinderopvang)

Vanaf 1-01-2021 bieden wij ook VVE peuteropvang aan! 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

06-34216241

Topteam HappyKidzzz Kinderopvang!!

Eigenaresse Brenda is een sportieve onderneemster in hart en nieren die nooit een uitdaging uit de weggaat.

Ze houdt van grapjes, is sportief en weet veel van gezonde voeding. Ze voelt kinderen haarfijn aan, ook als er iets speelt. Veiligheid en geborgenheid staat hoog in het vaandel. Zij zorgt van A tot Z dat alles tot in de puntjes geregeld is......stilzitten is er niet bij.. Om de ontwikkelingen en innovatie mogelijk te maken ben ik grotendeels achter de schermen aan het werk om zo alles voor de schermen mogelijk te maken. Samen met mijn onwijs gezellige team is het elke dag een feestje en schijnt zelfs bij regen de zon op onze groepen.. 

Marjon werkt als Beleidsmedewerkster en als Pedagogische coach. Zij is de schakel in de coaching van de medewerksters. Zij begeleid hun bij het signaleren van mogelijke knelpunten in hun werkzaamheden, kennis, vaardigheden en achterhaalt samen hun coaching behoeften.. Zij is zeer gedreven om de ​processen binnen de opvang volgens beleid in uitvoering te brengen. Daarin is zij de schakel tussen haar collega's op de vloer en de eigenaresse.  

Sanne is zowel werkzaam op de KDV als op de BSO groepen waar zij zich volledig inleeft in de doelgroep. Van boekje lezen tot spelletjes, met Sanne is het altijd gezellig op de groep!

Myrna is een heuze juf, daar is zij dan ook nog voor aan de studie! Naast haar studie is zij pedagogisch medewerkster en inzetbaar op alle groepen. UK&PUK is haar op het lijf geschreven als toekomstige juf! De kids zijn dol op alle dansmomentjes met Myrna. Zij geeft ook naast de studie en het werken bij HappyKidzzz nog danslessen...een echte bezige bij dus! .


Danniek werkt als Pedagogisch medewerkster op de Sport BSO en als invalkracht op de KDV. Tijdens haar studie en haar stage is zij erachter gekomen dat haar hart bij de BSO ligt. Gezellig kletsen, spelletjes doen, knutselactiviteiten bedenken en samen met de kids er een gezellige middag van maken is aan haar toevertrouwd. 

0